понеділок, 22 липня 2019 р.

Подарунок для школи і мікрорайону

Збулася довгоочікувана мрія всього мікрорайону "Колонія - Макорти" - в Бердянській ЗОШ №20 відбулося відкриття нового сучасного футбольного поля.
Так, 19 липня 2019 року увійде в історію не тільки Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20, а й усього Бердянська. Адже відкриття нового стадіону - довгочікуване свято, на яке чекали вчителі, батьки та учні нашого навчального закладу.
З нагоди урочистостей, завітали до школи депутати Бердянської міської ради (Безверхий В.П., Безродня Ж.В., Фурманова Т.I.) та заступники мiського голови (Дойнова Ю.В., Дєєва О.О.), які передали вітання від народного депутата України Олександра Сергійовича Пономарьова та побажали й надалі прославляти наше місто на спортивній арені.
За словами директорки школи Валетини Петрівни Кідолової, сьогодні настав той самий довгоочікуваний час - відкриття сучасного, модернізованого футбольного поля в школі. Від імені педагогічного та батьківського колективів вона висловила подяку всім тим, хто доклав чималих зусиль для будівництва нового футбольного поля та створення належних умов для виховання підростаючого покоління.
У свою чергу, в знак подяки, школярі влаштували танцювальну руханку. А завершилось дійство спільним забиванням м’ячів у ворота нового стадіону та турніром з міні-футболу серед команд школярів.

Немає коментарів:

Дописати коментар